Een SEO tekstschrijver voor perfecte inhoud

English

U bevindt zich op mijn SEO tekstschrijver diensten pagina. Als u hier verder leest, komt u exact te weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wilt u een nieuwe website opzetten die zo snel mogelijk hoog in de zoekmachine resultaten terechtkomt? Of heeft u een bestaande website die perfect is ontworpen, maar die nauwelijks verkeer aantrekt? In veel gevallen kan een SEO content specialist en betaalbare tekstschrijver zoals ik u dan helpen om u de online zichtbaarheid te geven die u verdient.

 

SEO tekstschrijven

Wat is een SEO tekstschrijver?

Een SEO tekstschrijver is een tekstschrijver – ook wel SEO copywriter genoemd - die zich heeft gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten, metatitel en metadescriptie. Dit zijn teksten die de algoritmen van de zoekmachines prikkelen en zo deze pagina’s hoger in de resultaten laten verschijnen. Als een internet gebruiker een zoekterm intypt, dan maken de zoekmachines een rangschikking van de websites en bijbehorende pagina die daarbij aansluiten. Zij willen hun klanten zo goed mogelijk verder helpen en een kwalitatieve lijst aanbieden waarin ze zo snel mogelijk hun antwoord vinden. Zoekmachines kijken dan naar relevantie, naar autoriteit, naar kwaliteit, naar betrouwbaarheid en naar gebruikersvriendelijkheid. Met teksten van een vakkundige SEO tekstschrijver laat u de zoekmachines weten dat u een pagina heeft die voor hen goed genoeg is om aan hun klanten voor te leggen.

 

Een goede SEO tekstschrijver helpt u aan teksten die:

·         Uw positie in de zoekmachine resultaten verhogen;

·         Meer verkeer aantrekken;

·         De lezers boeien, vasthouden en aanmoedigen verder te kijken;

·         Uw bounce rate naar beneden halen;

·         Uw dwell rate omhoog brengen;

·         Uw conversie ratio verbeteren;

·         Uw omzet doen stijgen.

 

‘Met goede SEO teksten ziet een bezoeker kwalitatieve inhoud en zien de zoekmachines een hoge ranking’

 

SEO en online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is bijzonder belangrijk voor het succes van een website. Als uw pagina's niet door de zoekmachines worden geselecteerd en voorgelegd, dan is het alsof uw website niet bestaat. Een SEO tekstschrijver maakt uw website zichtbaar. Het doel is om uw pagina’s in de top 5 te krijgen van de zoekmachine resultaten wanneer het relevante zoekwoord wordt ingetypt. De reden daarvoor is duidelijk als u een paar statistieken weet. Slechts 10 procent van alle zoekmachine gebruikers bladert verder naar volgende pagina’s met resultaten. Door op de eerste pagina te komen, vergroot uw zichtbaarheid al enorm. Van alle gebruikers kijkt 75 procent niet verder dan de eerste 5 resultaten. Het is dus zaak om daar binnen te belanden. Haalt u een eerste plaats, dan heeft u de aandacht van 40 procent van alle internet gebruikers die uw zoekterm hebben ingetypt. Een SEO tekstschrijver neemt het inhoudelijke gedeelte van zoekmachine optimalisatie voor uw website onder handen.

 

Google = SEO

 

Dit doe ik voor u

Omdat ik me als SEO tekstschrijver gespecialiseerd heb in zoekmachine optimalisatie, weet ik exact waar SEO teksten aan moeten voldoen. Om uw pagina’s hoog in de zoekmachines te krijgen, voer ik de volgende diensten voor u uit.

 • Het schrijven van kwalitatieve Nederlandse of Engelse SEO teksten. Deze teksten zijn:
  • SEO-vriendelijk.
  • Uniek en interessant.
  • Structureel sterk en duidelijk.
 • Een pakkende metatitel en metadescriptie schrijven.
 • Een landingspagina maken, de teksten voor een nieuwe website schrijven, uw bestaande website onder handen nemen.
 • Periodiek een blog artikel schrijven over een uniek onderwerp in uw vakgebied.
 • Een Nederlandse tekst herschrijven in het Engels en deze direct ook optimaliseren voor de zoekmachines.

 

De ervaring van de bezoeker staat voorop

Een SEO tekstschrijver is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO copywriting. Een huidige trend op dat gebied is dat de zoekmachines de ervaring van de bezoeker voorop stellen. Ze analyseren de inhoud van uw pagina’s, ze beoordelen de structuur van uw teksten en uw website, ze bekijken de relevantie, autoriteit en kwaliteit van uw pagina’s en testen uw interne- en externe links. Het goede nieuws is dat u en de zoekmachines hetzelfde willen. U wilt uw bezoekers ook de best mogelijke ervaring aanbieden met uw website, zodat ze gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben, uw pagina's rustig doornemen, blijven hangen en uiteindelijk uw producten of diensten aanschaffen. Ik als SEO tekstschrijver kan dit allemaal voor u optimaliseren, op zo’n manier dat de bezoeker kwalitatieve inhoud ziet en de zoekmachines een hoge ranking.

 

Zie ook mijn artikel over de ervaring van de bezoeker.

 

SEO: Search Engine Optimisation

Tekstschrijven is niet SEO alleen

Ik noem mezelf SEO tekstschrijver, omdat dit mijn specialisatie is. Ook voor standaard teksten die niet aan de SEO regels moeten voldoen ben ik beschikbaar. Ik schrijf dan kwalitatieve, foutloze en goedlopende teksten voor u zonder dat ik daar een zoekwoordenonderzoek voor doe of me op andere manieren richt op SEO. Als niet-SEO tekstschrijver bied ik u de volgende diensten aan.

 • Tekstschijven of een tekst herschrijven in het Engels of in het Nederlands.
 • Corrigeren, redigeren en herschrijven van bestaande teksten.

 

Handige kant-en-klare pakketten

Vraagt u zich af welke diensten u vam eem SEO tekstschrijver nodig heeft, dan raad ik u aan om mijn tarievenpagina te bekijken. Hier vindt u handige pakketten waarmee u een combinatie van diensten van mij ontvangt. Zo beginnen alle SEO werkzaamheden altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek en een zoekwoordenonderzoek. U ontvangt van mij een plan van aanpak/offerte die u eerst goedkeurt voordat ik voor u aan de slag ga en u zult zien dat ik een betaalbare tektschrijver ben. Er is een pakket voor het maken van een perfecte landingspagina, voor het schrijven van teksten voor een nieuwe website, voor het optimaliseren van een bestaande website en voor het afsluiten van een blog abonnement.

 

Onderhoud is ook mogelijk

Een SEO tekstschrijver houdt zich bezig met SEO content. En nadat ik de teksten voor uw website op de juiste manier heb neergezet, zit mijn werk er op. De resultaten worden pas na 6 weken tot 3 maanden zichtbaar. Werken aan SEO content is een constante bezigheid en betekent dat u moet blijven aanvullen, monitoren, corrigeren en analyseren. Daarom kunt u mij ook voor een x aantal uren per maand inhuren en die tijd besteed ik dan alleen aan het optimaliseren van uw website. Op die manier zijn de resultaten niet alleen op de korte termijn zichtbaar maar zullen ze ook op de lange termijn blijven verbeteren.

Wilt u zelf met SEO content aan de slag zonder dit uit te besteden aan een SEO tekstschrijver? Dan loodst dit handige stappenplan u daar van A tot Z doorheen.

Tarieven tekstschrijven