Een tekstschrijver voor perfecte content

English

Wil je een website beheren die zo snel mogelijk hoog in de zoekmachine resultaten terechtkomt? Of heb je een bestaande website die perfect is ontworpen, maar die nauwelijks verkeer aantrekt? Misschien heb je regelmatig een blogartikel nodig, wil je je huidige pagina's nieuw leven in blazen of zoek je inhoud die bezoekers boeit en intrigeert? In veel gevallen kan een tekstschrijver zoals ik je dan helpen aan de perfecte content voor jouw specifieke website.

Bezoek mijn werkervaring pagina voor een overzicht van huidige en voltooide projecten, links naar mijn werk én opmerkingen van tevreden klanten.

 

Dit kan ik voor je doen

Ik ben een ervaren tekstschrijver en werk al sinds 2016 als freelancer. Tijdens deze 8 jaar heb ik erg veel kennis opgebouwd, niet alleen van het schrijven van goede content, maar ook van hoe Google werkt, wat bezoekers willen en hoe een pakkende en boeiende tekst in elkaar zit. Ik heb een groot aantal klanten geholpen, elk met verschillende eisen en wensen. Daardoor weet ik mijn schrijfstijl aan te passen, zowel aan de doelgroep als aan de sector en jouw behoeften. Zo willen jouw bezoekers doorlezen en blijven ze op je pagina's.

Ik ben er dan ook trots op de volgende diensten aan te kunnen bieden.

  • Copywriting van webcontent
  • Het schrijven van blogartikelen (eventueel periodiek)
  • SEO teksten aanleveren
  • Corrigeren, redigeren en herschrijven
  • Het schrijven van brochures, white papers, playbooks en user cases

 

Flexibel en passend voor jou

Ik heb geluk, want ik mag veel van mijn klanten als vast beschouwen. Ik schrijf elke twee weken een blogartikel, lever koopgidsen aan en informatieve content of ik werk voor marketing bureaus die content nodig hebben. Voor deze klanten doe ik de prijzen naar beneden en komen we samen tot een passende overeenkomst. Andere klanten zijn eenmalig en pakken het onderhoud van hun website daarna zelf op.

Hierdoor ben ik erg flexibel. Heb jij een voorstel of verzoek dat hier niet tussen staat? Neem dan vooral contact met me op zodat we dit kunnen bespreken. Ik ben altijd bereid om me aan te passen, meer te leren en iets te doen wat misschien niet in mijn comfort zone past. Tegelijkertijd zal ik ook altijd eerlijk toegeven als het beter voor je is om iemand anders te zoeken. Leg me voor wat je hebt en ik ga voor je aan de slag.

Tarieven