De diensten die ik aanbied

Bij freelance tekstschrijver Janneke Mol Language Solutions bied ik u drie verschillende soorten diensten aan. Allen hebben te maken met taal. Hier kunt u lezen wat deze diensten precies inhouden, wat ik voor u kan betekenen en hoe u mij hiervoor in kunt schakelen.

 

Tekstschrijven

Ik ben zelf Nederlandse maar heb 10 jaar in Schotland gewoond. Daar heb ik ook lesgegeven en ik heb verscheidene universitaire diploma’s gehaald aan de Universiteit van Glasgow. Ik schrijf dus teksten in het Nederlands, maar als u teksten nodig heeft in het Engels dan is dat voor mij ook geen probleem. U kunt me inhuren voor het schrijven, corrigeren, redigeren en herschrijven van teksten. Dit kunnen internet teksten zijn maar dat is geen vereiste. Voor mijn opleiding heb ik natuurlijk veel geschreven, maar los daarvan heb ik nu ruim drie jaar ervaring als professioneel freelance tekstschrijver.

Mijn tarieven voor tekstschrijven kunt u hier vinden.

Vul het contactformulier in, stuur me een email of een WhatsApp bericht en ik zal u een intakeformulier sturen waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. Vervolgens kunnen we hier verder via een videogesprek over praten, mochten er nog onduidelijkheden bestaan.

Vertalen

Aangezien ik nagenoeg tweetalig ben, kan ik u ook helpen bij het maken van vertalingen. Dit gaat dan om vertalingen van het Engels naar het Nederlands of andersom. Ik heb hier een college voor gevolgd als deel van mijn opleiding Engelse Taal en Letterkunde aan de Universiteit van Groningen en ik heb aan de Universiteit van Glasgow als vertaler gewerkt. Helaas ben ik (nog) niet bevoegd om beëdigde vertalingen voor u te maken.

Mijn tarieven voor vertaalwerk kunt u hier vinden.

Vul het contactformulier in, stuur me een email of een WhatsApp bericht en ik zal u een intakeformulier sturen waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. Vervolgens kunnen we hier verder via een videogesprek over praten, mochten er nog onduidelijkheden bestaan.

Bijles Engels

Aangezien ik ervaring heb met lesgeven en zelf dus een Masters diploma heb behaald in Engelse Taal en Letterkunde, kan ik deze kennis met u delen door ook bijles Engels aan te bieden. Ik heb uitgebreide kennis van de grammatica van de Engelse taal en kan u helpen deze beter te begrijpen en de taal beter te beheersen. Tijdens de lessen zullen we aandacht besteden aan spreekvaardigheid, grammatica en leesvaardigheid, maar als u een specifieke wens heeft of een specifiek probleem kunnen we ons ook daar ook alleen op richten. Ik kan u individuele lessen aanbieden en lessen in blokken, mocht dit uw voorkeur hebben. De details kunnen we bespreken tijdens een intakegesprek. De lessen worden gegeven via Skype.

Mijn tarieven voor het geven van bijles kunt u hier vinden.

Vul het contactformulier in, stuur me een email of een WhatsApp bericht en ik zal u een intakeformulier sturen waarin u al uw wensen kenbaar kunt maken. Vervolgens zullen we hier verder via een videogesprek over praten. Dit eerste gesprek is gratis en kunnen we gebruiken om te zien waar u bijles nodig heeft en waar de lessen precies uit moeten bestaan. Ook kunnen we alvast een beetje in het Engels praten, zodat ik een idee krijg van uw niveau en uw specifieke benodigdheden.

 

Neem contact op