Tarieven vertalen Engels

English

U bevindt zich op mijn tarieven vertalen Engels pagina. Hier vindt u de prijzen voor de verscheidene vertaaldiensten die ik aanbied van het Engels naar het Nederlands en andersom. Ik ben niet bevoegd om beëdigde vertalingen te doen, maar ik kan u wel helpen met een aantal andere diensten die u vast goed van pas komen. Ik ben al met vertalen bezig sinds ik naar Schotland verhuisde in 2002. Ik werk 4 jaar als freelance vertaler Engels, maar heb bijna 20 jaar ervaring. Mijn tarieven vertalen Engels reflecteren dit. U weet dat u van mij een perfecte en foutloze vertaling ontvangt, omdat mijn universitaire scholing, vele jaren ervaring en taalgevoel de ideale combinatie vormen voor een product van kwaliteit.

Huidige projecten:

  • Officiële vertaler voor Daily Art.
  • Transcriberen en het maken van inhoudsanalyses voor QQFS.
  • Bekijk ook mijn Engelse blog Running Thoughts.

 

Tarieven vertalen Engels per pakket of op maat

Als vertaler Engels heb ik een lange tijd een prijs per woord gehanteerd. Vandaag de dag werk ik liever met pakketten, omdat ik merkte dat veel klanten soortgelijke wensen hadden. Er is dus vast een pakket dat past bij wat u nodig heeft, gebaseerd op vertalen, corrigeren, vertalen voor SEO of transcriberen/analyseren. Met deze pakketten weten we allebei exact waar we aan toe zijn en dat vanaf het eerste moment. U koopt een aantal diensten die bij de prijs zijn inbegrepen en die u gezamenlijk hopelijk van al uw behoeften voorzien. De onderstaande tabel geeft deze tarieven vertalen Engels per pakket duidelijk weer.

Als u tussen dit aanbod niet vindt wat u zoekt, dan is maatwerk ook mogelijk. Elk pakket begint met een kennismakingsgesprek en dat wordt samengevat in een offerte die u wel of niet accepteert. Op die manier stel ik ook een op maat gemaakt pakket samen specifiek voor wat u zoekt. Als om welke reden dan ook iemand nodig heeft die vloeiend is in Engels en Nederlands, die gevoel heeft voor taal en ervaring heeft met vertalen en het schrijven van teksten, dan bent u hier op de juiste plek beland.

 

Kant-en-klare vertaalpakketten

Prijs incl. btw*

 

 

Basispakket

Ik maak voor u een standaard kwalitatieve vertaling van Engels naar Nederlands of andersom.

·         Kennismakingsgesprek.

·         Op maat gemaakte offerte die u eerst goedkeurt.

·         Kwalitatieve en foutloze vertaling.

·         Snelle levering.

€0,07 - €0,08 per woord

Corrigeren, redigeren of herschrijven

Ik maak van een bestaand Engels stuk een kwalitatieve, goed gestructureerde en foutloze nieuwe Engelse tekst.

·         Kennismakingsgesprek.

·         Op maat gemaakte offerte die u eerst goedkeurt.

·         Een sterke en foutloze nieuwe tekst in het Engels.

·         Snelle levering.

€0,05 per woord

Vertalen voor SEO

Ik vertaal een pagina of meerdere pagina’s van uw website naar het Engels en pas alle SEO content regels toe voor een goede positie in de zoekmachine resultaten.

·         Kennismakingsgesprek.

·         Zoekwoordenonderzoek.

·         Plan van aanpak dat u eerst goedkeurt.

·         Pakkende en zoekmachine geoptimaliseerde tekst(en).

·         Metatitels en metaomschrijvingen.

·         Verwerking in uw CMS, indien gewenst.

·         Korting bij hogere volumes.

€120 per pagina

Op maat gemaakt pakket

Na een uitgebreid overleg stel ik een pakket voor u samen met alle diensten die u nodig heeft om geholpen te worden.

·         Kennismakingsgesprek.

·         Op maat gemaakte offerte die u eerst goedkeurt.

·         Een persoonlijk plan perfect afgesteld op uw wensen en behoeften

In overleg

Spoedtarief

30% extra

* voor al mijn tarieven vertalen Engels is geen btw gespecificeerd, omdat u met iemand te maken heeft die in het buitenland is gevestigd. De regels achter het betalen van btw voor een tekstschrijver in het buitenland worden toegelicht in mijn blogartikel.

 

Gemiddelde maar variabele prijzen

Als u naar mijn tarieven vertalen Engels kijkt dan ziet u dat deze gemiddeld zijn en aansluiten bij mijn kennis en ervaring. Ze prijzen zijn enigszins variabel, want wat u uiteindelijk per woord/pagina/minuut betaalt hangt af van een aantal factoren. Zo is er de lengte van de teksten en de moeilijkheidsgraad. Voor grotere opdrachten ben ik bereid om mijn prijzen naar beneden te doen. Als u snel of in het weekend een Engelse vertaler nodig heeft, dan is er een toeslag van kracht van 30%. Mijn tarieven vertalen Engels kunnen dus enigszins variëren, maar zullen niet hoger uitpakken dan de maximale bedragen die ik in de tabel heb aangegeven.

 

Janneke Mol Language Solutions is het vertaalbureau voor u

Hier vindt u een kort samenvattend lijstje met alle voordelen waarvan u direct profiteert als u van mijn diensten gebruik besluit te maken.

  • Mijn tarieven vertalen Engels zijn duidelijk, eerlijk en gemiddeld.
  • Ik heb ruim 15 jaar ervaring met vertalen Engels naar Nederlands en andersom.
  • Ik maak kwalitatieve en foutloze vertalingen die trouw blijven aan de stijl en de toon van het origineel.
  • Ik bied verschillende diensten aan, zoals vertalen, corrigeren en het schrijven van SEO teksten in het Engels.
  • Mijn tarieven vertalen Engels worden aangeboden in de vorm van handige kant-en-klare pakketten.

 

Woordenboeken

Hoe gaan we verder?

Nu u mijn tarieven vertalen Engels weet en u bent op de hoogte van wat ik voor u kan doen, is het tijd om hier werk van te gaan maken. U neemt gemakkelijk contact met me op via de contactpagina op deze website. Geef door wat u nodig heeft en na een kennismakingsgesprek bied ik de uiteindelijke tarieven vertalen Engels voor uw opdracht aan in de vorm van een vrijblijvende offerte. Bent u tevreden, dan accepteert u deze en ga ik snel voor u aan de slag.

 

Vertalen