Tarieven transcriberen

English

Dit is mijn tarieven transcriberen pagina waar ik u verder inlicht over de prijzen die ik vraag voor de verschillende transcriptiediensten die ik aanbied. Ik ben al 5 jaar actief als transcribent en heb ervaring met het maken van transcripties en content analyses. U kunt bij mij dus terecht voor deze twee diensten en zeker weten dat u kwaliteit ontvangt. De tarieven die ik vraag voor transcriberen en het maken van content analyses hangen af van het soort transcriptie/content analyse u nodig heeft. U vindt deze verder toegelicht in de tabel en tekst hier beneden.

Huidige projecten: momenteel werk ik veel samen met QQFS/M3 en Peak Translations als transcribent en content analist.

 

Mijn tarieven voor transcriberen

De tarieven die ik vraag voor het maken van een transcriptie of een content analyse zijn enigszins variabel. Dat komt doordat er verschillende soorten transcripties en analyses zijn en de ene vergt meer tijd en inspanning dan de andere. Wat u zeker weet is dat bij mijn tarieven ook enkele andere diensten zijn inbegrepen. Zo krijgt u altijd een onafhankelijk kennismakingsgesprek en een offerte om goed te keuren. U betaalt pas als u besluit dat ik de transcribent ben voor u. U vindt mijn tarieven voor transcriberen in de onderstaande tabel.

 

Kant-en-klare pakketten transcriptie

Prijs incl. btw*

 

 

Globale transcriptie Nederlands

·         Kennismakingsgesprek.

·         Vrijblijvende offerte.

·         Kwalitatieve globale transcriptie.

·         Snelle levering.

€2,00 per minuut**

Woordelijke transcriptie Nederlands

·         Kennismakingsgesprek.

·         Vrijblijvende offerte.

·         Kwalitatieve woordelijke transcriptie.

·         Snelle levering.

2,50 per minuut**

Letterlijke transcriptie Nederlands

·         Kennismakingsgesprek.

·         Vrijblijvende offerte.

·         Kwalitatieve woordelijke transcriptie.

·         Snelle levering.

€3,00 per minuut**

Extra toeslag indien vertaling naar Engels

€0,50 per minuut**

Extra toeslag voor onduidelijke audio

€0,50 per minuut**

Extra toeslag voor meer dan 2 sprekers

€0,25 per spreker

Spoedtarief

30% extra

 * bij mijn tarieven transcriberen is geen btw gespecificeerd, omdat u met iemand te maken heeft die in het buitenland is gevestigd. U kunt hierover meer lezen in mijn blogartikel.

** dit is per minuut audio die u aanlevert en dus niet per minuut werk die ik aan uw opdracht besteedt.

 

Hoeveel kost een content analyse?

De prijzen die ik vraag voor het maken van een content analyse zijn anders dan mijn tarieven voor transcriberen. Dat komt doordat er verschillende soorten content analyses zijn en dat het werk dat ik daaraan moet besteden sterk uiteen kan lopen. Heeft u een aantal interviews op tape en wilt u dat ik deze schematisch uitwerk, dan komen de prijzen overeen met mijn tarieven voor transcriberen. Maar een content analyse kan ook andere bronnen gebruiken. Daarom ontvangt u mijn prijs voor het maken van een content analyse altijd in een offerte die ik opstel na een uitgebreid kennismakingsgesprek. Keurt u deze offerte goed, dan ga ik voor u aan de slag.

 

Hoe gaan we verder?

Tot zover alle informatie over mijn tarieven transcriberen en voor het maken van content analyses. Bent u geïnteresseerd in één van deze diensten of wilt u meer weten over wat ik voor u kan doen? Dan is het tijd om contact met mij op te nemen en deze wensen verder te bespreken. Dat doet u gemakkelijk via één van de opties op mijn contactpagina.

Transcriberen